jaha, nehe.. om det inte är dags att röra på sig nu?

YES! Ni såg rätt. Vi har rört oss till devote.se där ni nu kommer hitta oss i framtiden och jag (ebba) kommer även mobilblogga.
http://smees.devote.se/


russell westbrook



tvåa i skills challenge, inte illa!

THE FINAL, EL GRAN FINALE, DAGEN TJUGOTVÅ – en bild på mig och min bästa vän + hennes 5 bästa egenskaper.

Nu blev det inte bara en bild, men det får ni leva med.



Sara → Ebba

1. varenda gång jag säger "det gör inget", "nae men de är inget" eller "de är bra" och inte menar det. Märker hon det varenda gång.
2. Enda sedan barnsben har hon funnits där för mig, även fast att jag har ett hat-brev sparat från henne!
3. Ebbs får mig alltid att skratta, hur ledsen jag än är. Hennes humor dödar mig ibland!
4. Hennes humörsvängningar, ena sekunden är hon asglad och i nästa sekund smäller hon till en. Dock gillar jag nog henne lite mera tack vare detta!
5. avslutar svagt med att säga att ebba alltid för min talan. Jag som är värsta blyg ibland pratar hon åt mig för de mesta.



Ebba → Sara
1. Bara av hennes närvaro så känner man hur all smärta bara försvinner.
2. Ni vet känslan när man inte bryr sig om något och bara är sig själv? Den är som starkast när jag är med henne.
3. Om jag behöver prata eller skratta eller bara klaga på allt - så lyssnar hon alltid.
4. Trots 9år med mig står hon stadigt kvar.
5. Vi kan  inte bara dela glädjen, vi förstår den. Vi förstår varandra. Irreplaceble, Sara Johansson.

mår illa ända ner i själen

I hate this.
Osäkerheten dödar..




oh, beautiful day!

Kan inget annat än älska denna dag. En måndag! Jag som hatar måndagar...?
Väcktes av mamma runt tio för att hinna äta frukost. Åkte mot bollhuset runt elva där träning 1 väntade, efter den tränade jag och Evelin med div. 2, så jävla kul! Efter sista träningen så ringde jag efter skjuts och väl hemma gjorde jag mat medan jag pratade lite med mami. Ett tag efter när jag sitter och kollar slutet Burlesque (får inte nog!!) så kommer mamma in med iphonen, LYCKAN! Dör.


vi får ju inte glömma bort att jag är bäst också. Hahahah!

NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR EBBAS FÖDELSEDAG.. va?

Hahaha jag är lika förvirrad som ni är just nu! Men vet ni vad? Jag har världens bästa mamma! Om jag inte hade gått med på att det är den 30 augusti idag (min riktiga födelsedag) så hade denna inte varit min just nu:


min första reaktion; Skojar du eller?

hahah

pappa: nu börjar de ju bli bra väder
en kvart senare..
mamma: nämen titta! Nu börjar de ju spricka upp!
pappa: ahmen välkommen till hamrafjället..
mamma: vad fan äre nudååå?!

onormala föräldrar..

paus från skidåkningen!

sitter med datorn i knät medan mamma håller på med maten, hängde med henne för att jag kände att jag behövde ta en liten paus. Det är liiite kallt ute just nu, speciellt på toppen av alla backar! Blir att ta på sig en tjocktröja under jackan efter maten. Då hade jag tänkt att jag skulle börja våga göra lite hopp inne i skogarna, har inte ramlat än iaf så de känns bra. Sofia däremot, hon har ramlat två gånger redan. Första gången åkte hon i typ 5km/h hahaha! Den andra gången var när vi åkte i värsta djupa snön och så kunde hon inte svänga så hon bara la sig ner och typ försvann i snön, dubbelt hahaha!

har inte mycket mer att berätta, så vi hörs ikväll eller imorgon, tjarååå!

i dessa backar åker vi!

don't miss you at all


the fighting spirit is not with us today, can i leave a message?

Nej tjejer, detta var inte bra. Matchen var katastrof med vissa ljusa punkter. Jag vill bara glömma och gå vidare men känner att detta kommer sitta kvar ett tag. Första förlusten i B.. mot västerås.. Ikväll blir det bara att se tv, kanske se om Burlesque och imorgon väntar träning.


Lyckan, kämparglöden, kärleken - jag vet inte.

Dag 21 – Mitt favoritprogram – och varför.


lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove!

Mitt favoritprogram är The big bang theory. Varför? Humorn folket, humorn. Jag skrattar så jag gråter! De är så klockrena helt bunten, som en liten familj. Är jag ledsen eller nere så kan jag se på BBT och allt känns mycket lättare, sjukt att ett vanligt program kan göra så men kärleken är enorm. Dessutom ska jag gifta mig med Sheldon Cooper (Jim Parsons) och det skulle inte vara bra om jag ogillade min mans show.

shalalalalaaa!

Sitter med tigerbalsam på låret, om det är grym träningsverk eller en nerv i kläm vet jag inte.. men ont gjorde det! Match imorgon, taggad till tuuuuuuuuuusen nu. Får se hur taggad jag är imorgon klockan nio på morgonen när jag ska ut med hunden.. yyyeeeyy... och sen då! När jag ska spela med träningsverk..? Hoppas på det bästa... PUUUSS


happiness

hihihih, kan man vara lyckligare än sara johansson just nu? Skulle inte tro de va! Tre personer som vet varför, och de är de enda som kommer få veta. Sååå synd för er andra hahahah :D
vara uppe till 3 och upp vid halv 6, häääääärligt!


HAHAH EBBAAAAAAAAAA!


dör för ganska mycket, men avlider för detta.

Är väl medveten om dina åsikter Sofia, men är man grym så är man.

we are all pinocchio's, aren't we?


inget annat än häääääärligt!

Alarmet ringde runt tolv i morse men smart som man är så somnar man om, det är braaa! Vaknade av mig själv runt ett och tackade nästan mina föräldrar för de är så jobbiga och pratar högt..nästan. Letade fram lite kläder, åt mat och sedan drog vi oss mot twins för att sedan åka vidare mot bollhuset där f96 och p96 spelade. det var en sjukt bra förmiddag och en grymt mycket bättre kväll väntar! Myskväll med systeryster, drar och köper lite godis någon gång ikväll till filmen Burlesque.. tror jag att den heter. FETNIIIIICE!



iiih

jaha, vad händer idag då?
först åka till tuna park för att köpa lite som behövs inför skidresan, sen bollhuset för att se två matcher.
Sen hem och packa, titta på lite eric saade också. Och när jag har tid ska jag försöka göra min knas syster nöjd och kolla på lite tv så att allt inspelat åker bort!

vi hörs mer när jag hinner andas lite idag!

let's remove the space between me and you


nobody taught us to quit

äntligen kan jag andas ut för första gången idag! Även fast vi slutade halv elva idag har jag haft fullt upp, sv/so uppsatsen skulle in, som jag nyss skickade in. Sen har det varit träning, som gick hur bra som helst! I onsdags satte jag först 15/16 och 9/10 straffkast och idag blev det 10/10! Hoppas det håller i sig bara. Dock blir det ingen match för twins på söndag, för då drar vi till funäsdalen en hel vecka med familjen och åker skidor! Ser man fram emot det då? Nae inte riktigt än.. men det kommer nog. Gymnasie ansökan behöver vara klart imorgon också, så det har jag gått och funderat över. Och så ska vi inte tala om hur min syster tjatar på mig att jag måste kolla på allt inspelat så att minnet på boxen inte blir full över veckan då vi inte kan kolla på tvn.. Blir sent för mig inatt vill jag lova!
Får se om jag har internet nu på lovet, ska försöka fixa till det, för datorn hänger med iaf.

såhär såg jag ut idag också:


HAHAHAH!

Sara, vad var det man gjorde när man skratta...? Något ljud..?
Haha, sjukaste familjen Johansson.. lika älskvärda allihop!

en sen Dag 20 – En låt som får mig att gråta.


mcfly-you've got a friend

ville egentligen visa er musikvideon till denna låt, men den gick inte att bädda in. Men ni borde verkligen gå in på youtube och checka in videon! Varför har jag valt denna låt då? Jo, denna låt var den enda jag lyssnade på när skrollan försvann. Lyssnar ni på texten så förstår ni kanske nog också varför den fick mig att börja gråta då.

mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Pluggar sv/so, det är livet just nu. Det går framåt i en sakta fart vilket är bra men inte bäst. Skulle verkligen behöva något som får mig att orka just nu men tankarna är någon helt annanstans. Orkar inte.


pluggelilugghugg

Sitter och skriver Sv/So som ska vara inne dagen efter imorgon. Med tanke på att jag fastnade här så kan man ju konstatera att det inte går så bra som jag skulle vilja.. Spotify och facebook är också i full gång, dock är spotify kanske inte så illa.. nej, nu måste jag fortsätta!


Love you

Obstacles don't have to stop you.


Day nittttååån – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Haha ja, denna uppgift var inte lätt med tanke på att jag inte är den mest fotogeniska personen i världen. Oftast slutar det med ett fult ansiktsuttryck eller en finfin grimas.. det brukar se ut ungefär såhär:



Men här har jag lyckats vara lite mer seriös:



världens bästa moster!



awesomeness på en helt vanlig slöjd lektion

Videosarna är snefilmade men man ser ändå! Håll ögonen på lådorna....




Sara är inte den enda som kan trolla, moaahahaha! Vi kanske ska starta en magi blogg istället..?

tiger balsam, tiger balsam, tiiiiiiger balsaaam!

Har haft lite ont i min handled hela dagen, fick nog nu och strök på lite tiger balsam - underbara uppfinning! Känns nästan ingenting alls just nu. (heheh ja, onödig fakta)

Dagen har varit bra, trots lite irritationer. Kom innanför dörren för ett tag sen efter en promenad hem med John och Jesper i snöovädret, hatade Sverige.. Tog mig lite käk och ska nu packa väskan till träningen ikväll. Innan träningen ska jag bara ligga och glo tv!


lite fint trots kylan.

sometimes you laugh when I cry, and you say "huh" when I make perfect sense.


Glad alla hjärtans daaaaag!

Jag har lär mig väldigt viktiga saker idag;
1. Världens jobbigaste sak är INTE att gå upp ur sängen, det är att sätta sig i en iskall bil som har läderklädsel.
2. Luvig Jansson har lurat alla, han heter inte Ludvig - han heter Erik.
3. Jag är väldigt bra på att diktera över små barn.
4. Jag har en urgullig mor.

Yeeees! Där har ni min dag.
Nja, inte riktigt. Skoldagen flöt på som vanligt, trots att det är måndag och vi har världens knäppaste matte lärare. Efter skolan var det direkt till träningen med Willie, utan klantiga Calle denna gång.. klant! Efter träningen pratade jag med Willie ett tag, precis som vanligt. Umgicks lite med NÄT och Lisa, drack cola - underbara colaaaa! Fast idag så blev det en liten ändring i planeringen! Fridus tvingade mig att vara med och träna hennes lilla lag så det var klart jag ställde upp. Småungar pratar väldigt mycket.. och högt.. och mycket.. slutar gör de inte heller.. Tack och hej, leverpastej!

Oh, just ja;

Gulliga mami!

Dag 18 – Min favorit film.

har väl inte direkt någon favorit film men step up är en sån film jag kan se om och om igen. Helt urbra film!
Tvåan&trean är inte heller dåliga, men ettan är enligt mig den bästa av dom 3.


helt rätt!



mina söta änglar, mor&son♥

en glad sara, med förstörda knän!

idag är en glad dag. Frida kom hit runt 12, satte på filmen och satt och flinade hela tiden. Fridis är alltså precis som sofia&mig, liiiite för tokig snygga danskillar! Sen åt vi tacos och satte på big bang theory innan vi åkte runt två och hämtade ebba och sen for vi till bollhuset. Träffade nattis där och snackade lite och skrattade, taggade till match helt enkelt!
Matchen gick väl sådär, jag sög. Mina kära lagkamrater var awesome! Vinst med 5p blev det tillslut iaf. GRYYYYYMT!

Nu ligger jag i sängen med helt förstörda knän och har musiken på i hörlurarna på högsta volym så att jag inte ska kunna tjuvlyssna när sofia sitter och kollar på de nyaste oth avsnitter.
Later!


Wich part of this is making me stronger?
All i can feel is weakness.

quiet



Ska hämta äppelbåtar i köket nu, efter det kryper jag ner under täcket och somnar förhoppingsvis om ett tag. Imorgon väntar en ny dag.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.


Kung Kevin Durant.♥


Känslan av alla fans som stöttar en, känslan av att göra det man älskar dag efter dag, känslan av att skjuta det avgörande skottet och veta att det kommer sitta - känslan av att verkligen ha lyckats. Oslagbart.
Skulle inte tveka en sekund på att byta liv, jag tror ni förstår.

HELUUU

Kom hem från kalaset för ett tag sen. Som vanligt bjöds det på mycket god mat, massa skratt och supergod kladdkaka! Vi spelade dansspel på Wii till klockan halv ett, då var det dags att dra hem. Vi fick många fina videos på tha parent, hahahahah! Innan såg vi melodifestivalen, haha sverige suger. Just nu lyssnar jag på lite musik men ska alldeles strax packa ner mig under täcket och avnjuta lite mer musik på min kära ipod som taggning tills imorgon då det är match mot F96! Hoppas vi ses där.


familjemys

sitter i soffan och tittar på melodifestivalen tillsammans med mamma,pappa och sofia. Kände att vara lite social ikväll! Sitter och kritiserar alla låtar typ. Sofia&jag har även familjes stöd om att sanna nielsen suger, känns bra.

Får se om jag bloggar imorgon innan matchen, får hit en mycket speciell gäst. Men hur som så hörs vi efter matchen i vilket fall som helst!

fridus!

sitter i sängen och smsar med frida, planerar lite inför imorgon! Var lite för länge sedan vi var med frida utanför en baskethall. Förhoppningsvis ska vi titta på center stage, turn it up, om frida inte sett den. ASGRYM FILM!

vad har jag gjort idag då? Jo, ingenting. Har bara legat och slöat, tittat på tv ohså. Och det är nog så kvällen också kommer se ut, ska även hoppa in i duschen. Mitt lilla egna sätt att tagga inför match!


brian maddox


GUIF!

Gick upp runt tolv idag, beslutade mig för att inte åka till Stockholm. Runt ett drog vi till matchen där guif vann. Därefter gick vi lite på stan och köpte mat för att sedan dra oss hem. Sitter vi datorn nu och ikväll ska vi hem till ett par vänner för födelsedagsfirande.


en saknad stephen!

vaknade för kanske en halvtimme sen. Hade ett sms och ett missat samtal, hur trevligt är inte de?! Och sen att de missade samtalet inte var meningen att komma till mig och att det var från mamma tycker jag är en helt annan sak.. Fast jag förstår inte hur jag inte vaknade när mamma ringde, mobilen vibrerar som en tok då ju. Måste ha sovit väldigt djupt!

Eftersom jag inledde mitt inlägg igår med "mår himla bra just nu!" kan jag bara påpeka att det gör jag inte idag. Är verkligen dyngförkyld.. en dag innan match också, hur underbart är inte de? Äh, de är väl bara att ta lite nässpray så är allt bra igen! Haha..


världens bästa evelin

i guess it will get better after a while

Aha, dagen då? Sara har redan berättat det ju! hahahahahahah!

Nejmen lite seriöst nu, är för trött. Kom nyss hem från mormor och morfar efter att ha firat lilla morfar. Där bjöds det på god mat och tårta till efterrätt, precis vad jag behövde efter träningen! Pratade med släkten, såg lite film under inte en, utan TVÅ filtar (!!!) och sedan var det dags att åka hem igen. Imorgon har jag lite beslutsångest - Stockholm med pappa eller handbollsmatch? Lutar mot kalaset i Stockholm, meeen vi får se.



gaaaaaanska gutt vaa?

underbara fredag!

mår himla bra just nu, efter skolan åkte vi hem till ebba och käkade innan vi åkte till bollhuset. Där träffade vi nattis och så satt vi och pratade ett tag medan ebba tränade med willie. Blev mycket skratt då vill jag lova! Sen gick vi in i hallen och tittade på när ebba tränade, nattis&mike lirade lite (som vanligt) och enda till halv fem skrattade vi och skojade omkring! Då blev det träning i årby skolan som gällde, gick faktiskt bra de också, match på söndag mot eb 96, 15.30 i bollhuset. Hur bra?!
Ja.. som ni kanske märker är jag på rätt bra humör, och för ett litet tag sen skrev nattus till mig på msn och nu sitter jag och flinar som ett fån. Hon är rätt bra den bruden!


vi kör på en gammal bild på bästa vännisen!♥

dieciséis-En bild på något som gör mig glad.


täby 2011


getting there


vad vet jag

Dagen har varit sjukt chill.

Efter femtiotvå självmordstankar, tretusenfemhudrasjuttiotre utsuddade ord och lite panik så gick jag i morse ut från vårt klassrum - nationella var skrivet. Känns inte bra, känns inte sämst. Jag skrev om kärlek, om mina tankar och åsikter, vad minns jag då? Inte ett piss! Jag minns min sista mening, jag minns att jag skrev mitt namn, jag minns att jag skrev 6,5 sidor och jag minns att jag vid ett tillfälle suddade ut all text på en hel sida, sedan är allt blankt. Men vad gör det om 50 år? Som bästa NÄT alltid skriver (ja, det är du Nathalie)

Sen då!? Chillidillade i skolan till Camy hade skrivit klart sitt, blev bil hem, mat och sedan JB med folk som liknar varandra. Bra folk dedär. På JB var det bra, bättre, bäst - som alltid. Men programmet då? Vet inte, vi tvekar. (Ja, vi Sara, Sofia, Ebba - är en person) Efter det var det ju bara att genomlida fem kraftfullt smärtsamma minuter i en snöstorm. Smiket rann tillsammans med tårarna efter snön i ögonen, jackorna hade blivit vita och folket (SOFIA) som var så tröga (SOFIA) att de inte tog på sig luva (SOFIA) fick blött hår! Vi tog ett kort, bakade en ganska god kladdkaka och glodde Step Up 3D - and the night was perfect.


Ni hatar mig nu, det är okej. Vi har aldrig varit så vackra.

THE FEMTÅN – Vad gömmer sig i min basketväska?

Hahah, säg vad som inte gömmer sig?


Har en liten EB-väska. Hade en stor förut men denna räcker gott och väl.


I det första och största facket ligger (surprise,surprise) en basketboll!
Brukar ha ombyte och handduk där också.


I detta lilla fack har jag lyckats pressa ner...

..lite droger som håller mig igång och borta från migrän! Även två toffsar och en femma (wtf??)

I det lite större facket på vänster sida har jag skor och vattenflaska.

I det lilla facket på höger sida har jag duschgrejs, skadegrejs och en enkrona!
Det finns även ett till litet fack inne i det stora facket där jag har bollen, men jag har inget att ha där än! Kanske alla mina pengar..


Yes, det är vad som gömmer sig i min basketväska!

Dag 14 – Någonting jag ångrar.

eftersom att jag är så himla feg vid väldigt många situationer så är det väldigt många saker som jag ångrar. Men en sak jag ångrar som jag kommer på just nu, är att jag inte åkte på region. Och varför åkte jag inte? Jo, jag var för feg, för mesig. Jag trodde inte jag hade någon chans och därför tyckte jag inte det var värt att åka. Jag vågade inte chansa, vågade inte ge allt.  Jag var rädd för att misslyckas, något jag fortfarande är rädd för.

dördördördördör






Ja, detta är mitt liv just nu.

vi tar det luuuugnt

Sitter och degar, väntar på att klockan ska bli kvart i sex, så här är lite bilder från kortspelandet igår:





Vadå nationella? VI SPELAR KORT!

awesomeness på en helt vanlig musik lektion


varför inte liksom?
Armarna på slutet tillhör mig (Ebba) och jag rör inte bordet.


you will hate me for this





Så.Jävla.Sugen.
Drar nästan nuuuu! Har en aning om vad jag vill ha och en hel blogg med bara bilder gör väl inte längtan mindre? Jag ska. Eftersom min kära moder lär kasta ut mig så gjorde jag en deal att få bo hos min moster när jag gör det, haha! Dock lär det bli om några (läs: många) år.


thinking about us.

Nationella gick bra, tror jag i alla fall. Haha det är typ de enda jag sagt till folk idag, alla frågar alla hur det gick ohså. Hade inga riktiga lektioner efter det, syslöjd där vi fortsatte med våra tröjor, lunch och sen var de mentorstid då susan hämtade kortlekar och så spelade vi lite kort. CAMILLA OCH PASCAL SÖG PÅ DET!
Efter mentorstiden hade vi musik där vi lyssnade på lite gammal musik.
Träning var det sen ja, sääämst. Pedda tjatade även idag på att jag skulle tänka på mitt eget spel istället för att passa hela tiden.. Usch.. Och så snackade vi lite om distrikt efter träningen, tror jag drar dit med några från laget. Vad finns det att förlora liksom?

Nu är det lite musik och facebook som gäller. Hörs imorgon peeps!

♥jag tycker liksom om dig..


Dag 13 – En bild på mig själv för ett år sen.


vi kör lite crazy! Men detta är alltså jag för ett år sedan, stor skillnad.

TAGGAR INFÖR NATIONELLA


MED DE ENDA MÄNNEN SOM NÅGONSIN KOMMER FÖRSTÅ SIG PÅ KVINNOR.

7de februari

Min dag har spenderats i skolan och bollhuset. Skoldagen var över ganska fort och även träningen efteråt. Fick mig några skratt, som vanligt. Krossade Calleman i något kortspel och hjälpte honom med solsystemet innan Willie dök upp. Efter träningen stannade jag kvar och pratade med Willie samt lite andra härliga människor, som alltid.

Väl hemma åt jag mat och nu ska jag göra lite övningar inna jag kryper ner i sängen och äter äppelbåtar till ANTM.


orkar inte, vill inte, kan inte - försvinn.

cookies

enda sen jag kom hem från skolan har sofia tjatat på mig om att vi ska baka cookies, så det är exakt det vi håller på med just nu! Efter det blir det att titta på det sista av vampire diaries, säsong 1.


då taggar vi till NP imorgon!

ah, har som sagt nationella imorgon. Inte så taggad till det vill jag lova, men det är bara att köra på antar jag! Vill nog mest bara ha det överstökat..


Idag:
-skolan, fick tillbaka matteprovet. Gick inte så jättebra om vi säger så..
-hem
-datorn
senare: vampire diaries?


Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


kreta 2008

äkta joann&sara humor!

Jag: Annaaaa, vad var de du var allergisk mot nu igen?
Anna: Hallon
Joann: Ananas?!

hahahahahahahahaha, jag dör!


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Ett ord- GYMNASIET.

Vad ska jag välja? Tänk om det inte blir bra? Tänk om jag inte kommer in? Tänk om ansökningsdagen kommer och jag inte bestämt mig? Tänk om programmet jag vill gå inte blir godkänt? Tänk om mina poäng inte räcker till?

Ja, oron finns där kan jag ju lova.. Dock har jag några förslag och dessutom grymma vänner att disskutera med. Det fixar sig nog.

f95 behåller sin första plats!

hemma efter en helt awesome dag med laget. Eller ja, en del av laget i alla fall! Mot söderköping blev det vinst med 76-20, och mot norrköping 101-13. Och det gick faktiskt riktigt bra för mig! Eller tja.. mina passningar gjorde det. Sen att jag inte tar mina skott och lägen är väl en annan sak.. fick liiite skäll av pedda för att inte tog mina skott hehe. Jag ska börja tänka lite på mig själv också.

Nu blir det tv med min sjuka syster och sen lite sömn, är sjukt trött!


bara för att jag är trött och är på gott humör får det bli en bild på baby!


Tian-En bild på mig idag och vad jag hade på mig.



STEP UP 3D

Vi har precis ätit upp våra B&J medan vi kollade på step up 3D, sjukt bra film som bjuder på mycket vackra saker! Hittade även en bra låt som vi försökte leta upp, gick sådär i början.. men vi fixa det! (Vi= Sara) (fast egentligen Ebba) (men lite Sara) Hahahah! Sara är knas. Det var mysigt med en Ebba och Sara kväll, var alldeles för länge sen!

Imorgon är det som sagt två matcher. Första matchen startar 12.00 i Söderköping och efter den väntar en 15.15 match mot Norrköping97.. I NORRKÖPING! Efter sista matchen beger vi oss förhoppningsvis direkt hem och väl hemma blir det säkerligen sömn. Vi är borta från 9.00 till 19.00 så det blir nog inga inlägg.


fast dont lie. you know the truth

nu har jag försökt komma på en inledningsfras i exakt 1min, så screw that. det är sofia som skriver iaf. jag är sjuk och jag har tråkigt. finns det något värre än att vara sjuk? nee, skulle inte tro det...
just nu sitter jag och kollar på criminal minds med katten bredvid mig. annars har jag inte gjort någonting sen i onsdags, sovit, läst, kollat på tv och datan såklart. hur roligt liv har inte jag? tja ... jag har tyvärr inget mer super intressant att dela med mig till er just nu så ni kan väl se få en två bilder på mannen i mitt liv. why not?

/ mrs rose


you can't save me, baby, baby.

Börjar tröttna lite på att inte kunna breda ut mig över hela sängen.. men vad ska man göra? Idag gick jag upp runt tolv då min mobil hade bestämt att jag inte skulle sova längre. Sedan dess har jag bara rullat omkring och inte gjort någonting. Ganska nice sådäääär! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan göra mig klar för Ebba&Sara-kvällen! Love.


det är så kul att ha en ny kamra när man har vänner som dessa! :)

my day

Min dag började med att återigen vakna upp bredvid min kära syster. Pallrade sedan arslet till skolan efter att ha fått lite panik över vart mina nycklar var (är vi förvånade eller?). Skoldagen rullade på och efter den så åt jag mat på rekordsnabb tid för att sedan dra mig till bollhuset, mitt andra hem just nu.. Träningen där gick faktiskt helt okej, chillade gärnet på timmarna jag hade över och blev lite rädd(are) för små barn. Träningen på kvällen då? HAHAHA, otur är mitt mellannamn.... Missade så sjuuuukt mycket! Till och med pedda sa att han skrattade åt mig, känns bra med två matcher i helgen - yes!... Nu ska jag nog kolla om skräckisen från igår och sedan ska jag SOVAAAAA!!!!


Knaspottaaaaaa!
S: SLUTA TA KORT!!
E:
Vadå? Jag tar inte kort.

dagen nio - min favorit kändis


Behöver man säga mer? Channing Perfektion Tatum♥

Detta är min man (en av dem). Men detta är han som varit min man längst (om man inte räknar Bam, vilken man inte gör) Han är perfekt, vi är fortfarande lika kära som första gången vi möttes och..ah, vi kommer vara tillsammans föralltid. Detta är min favorit kändis!

what to do liksom..


skapligt

who made you king of anything?

sitter här och tittar på vampire diaries! Så jäääääkla bra. Fast just nu är de riktigt spännande så sofia&jag skriker lite titt som tätt.

Slutade som vanligt 12 idag, på spanskan hade vi någon hörövning som hörde till provet som vi gjorde för någon vecka sen. På svenskan körde vi lite mera inför NP, och på idrotten var det basket! Me like it!
Sen var det träning, fick veta att det blir två matcher för mig i helgen. Är inte så taggad för det just nu, men blir nog det imorgon snarast. Och imorgon blire lite plugg, dammatch med ebba och sen hem till henne för att se på film. Låter rätt bra de också!


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

liiite i oordning sådär!

något som många säkert inte vet eller har märkt, är att jag ibland bara blinkar med ena ögat. Och jag tänker inte på det, skulle inte vetat om det om inte terese sagt det till mig i 6an eller 7an! Hahaha, så jäkla sjukt så de inte är sant! Dock är det lite kul, men om jag fick välja skulle jag lätt välja att vara lite mer normal och blinka med två ögon.

seis- typ av killar jag faller för

jaha då kör vi med dag6 på listan då, två dagar försenad! Men skyll på ebba, hon som ger mig bästa vampire diaries säsong 1!!!! Så det är det som jag har spenderat min lediga tid med.

Men vilka killar faller jag för då? Det första jag kollar på hos en kille är faktiskt håret, killar med snyggt hår är alltid ett stoooort plus! Sen är jag rätt svag för muskler också, men även fast att killen har snyggt hår och muskler betyder inte det att jag "faller" för de. Som många andra förmodligen också skulle ha skrivit så ska snubben vara snäll&omtänksam, och så ska killen inte vara blyg då jag är rätt blyg och inte så framfusig. Gärna lite charmig också!

Körde ett kort svar på denna eftersom jag känner mig lite stressad och behöver göra dag8 också. Men hoppas ni blev lite nöjda åtminstone!


min gud för tillfället!

have you come to raise the day?


Tycker att det är lite mesigt av dig att ba chilla där hemma medan jag måste kämpa ute i livet utan dig. Jävla dig, Klas-Göran, jävla dig. Varför skriver du aldrig?

Jaha, dagen då?
Somnade och vaknade upp med min syster vid sidan, klagar inte. Började med klassråd som alltid är lite för oseriöst,därefter svenska och fortsatte med no där det inte gick så mycket frammåt. Efter den knasiga lunchen så var det matte prov, gick väl som förväntat.. När jag lämnat in mitt papper med frågetecken på så var det EV men idag skippade jag rolig mat och gjorde spanska prov istället som faktiskt gick ganska bra tror jag! Sitter och stirrar på klockan för runt kvart i sex drar jag till bollhuset för att se p95 möta U18, and that's my day!

ÅH, glömde ju!! Angående mobilen: Den låg på en bänk i klassrummet. Asså.. klant eller?

ONE



Täna seitse – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Eftersom Sara verkar ha bättre saker för sig så kör jag sjuan:


Jag skulle köpa en enkelbiljett till Thailand, fixa ett hus, köpa en jävligt snygg man, starta ett företag som är awesome och leva livet! Det skulle vara en dröm. Jag skulle självklart ha en liten tävling och se vem som älskar mig mest, den skulle få följa med.



Om det inte går som planerat tänker jag spara pengar på ett litet konto som räcker till en biljett hem och en bukett rosor till min mor.


.BN


du kommer alltid vara min storebror

även om det är över nu

Kom hem från träningen för några minuter sen, ska springa ut i köket och göra en kladdkaka att tröstäta lite och tycka synd om lilla klantiga mig. Fick även skavsår av mina nya basketskor idag, i love this day... Dag 6 och 7 kommer upp snart, om Sara bara tar tummen ur röven och pallrar sig till datorn. Imorgon har vi matte prov och jag tänkte även göra mitt spanska prov på studiekammaren, känns verkligen inte hundra på något av dem men vad ska man göra.. Vi hörs.


sluta vara sjuk.

Klant+ klant = dubbelklant, Ebba = MEGAKLANT!!!!!!!!!!!!

Men jaha, vad händer klantisEbba då?
Jo - sista lektionen, allt är chill. Jag skriver lite sanningar på tavlan och har kul. Ska gå tillbaka till min plats där jag lämnat nycklar, sudd, penna och mobil. JävelJohn tagit min plats, mina saker var flyttade och min mobil borta. Jag frågade Sara om hon visste vart den var men det gjorde hon inte. Jag gick och satte mig och tjura på en annan plats, så då glömde jag ju självklart bort att min mobil var borta! Innan jag kom hem så kom jag på det så imorgon får vi se vad som händer.. Har för tillfället alltså ingen mobil. Moget, folket, moget.

¨



Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart


RSS 2.0